loading

Opel flotta értékesítés

Amíg a flottakezelők általában az alacsony költségeket tartják szem előtt a céges autó kiválasztása során, addig a használónak a gazdaságosság mellett a biztonság, a kényelem és a jármű teljesítménye is fontos. Szerencsére a OPEL modelljei mindegyik követelménynek megfelelnek: kedvező fenntartási költség, kiemelkedő ár/érték arány és kis szervizigény jellemzi őket, ugyanakkor tágasak, praktikusak és széles választékban elérhetők.
 

Mi teszi különlegessé a Opel modelljeit a flottás ügyfelek számára?

INNOVÁCIÓ: A OPEL modellek páratlan megoldásokat kínálnak az utasok és a vezető kényelme, funkcionalitása és vezetési élménye jegyeiben is. A Corsa, Astra és Insignia modelljeink megelőzik kategóriájuk autóit, és jól használható modern tulajdonságaikkal lenyűgözik az Őket vezetőket.

TCO: A TCO (Total Cost of Ownership) egyre gyakrabban alkalmazott mutatószám. Az autó használata alatt felmerülő összes költséget jelenti, figyelembe véve a maradványértéket is. A TCO egy olyan tényező, amelyet minden flottakezelőnek figyelembe kell venni a vásárlási döntés során. A OPEL magas maradványértékének és alacsony fenntartási költségének köszönhetően a vásárlási döntés meghozatala még sosem volt ilyen könnyű

FINANSZÍROZÁS: Az újonnan eladott cégautók zöme valamilyen finanszírozási konstrukció keretében talál gazdára. A legújabb szabályozás értelmében levonható a személygépkocsik bérbevételét terhelő ÁFA, ami tovább erősíti ezt a tendenciát.

4 ÉV GARANCIA: Minden OPEL  modellre 4 év teljes körű garanciát kínálunk! További információért kattintson ide.

BIZTONSÁG: Az OPEL modelleket többek között, az Euro NCAP (New Car Assessment Programme) független nemzetközi szervezet is teszteli és értékeli. Az OPEL az ügyfelek részére nemcsak minőséget és kényelmet kínál, hanem biztonságot is. A kutatás és fejlesztés területén elért sikereknek köszönhetően a OPEL  ötcsillagos eredményt ért el a független szervezet töréstesztjein.

MAGAS MINŐSÉG: Az ügyfél-elégedettség kiemelt fontosságú az OPEL számára, mind az autók, mind az egyéb szolgáltatások és termékek tekintetében.

 

 

Kovács Péter

Wallis Autóház (Opel, Kia, Isuzu)

üzletfejlesztési manager

1106 Budapest, Kerepesi út 85.
Mobil: +36 20 3180111
kovacsp@walliskerepesi.hu

 

Ugrás az oldal tetejére