loading

 

ÜDVÖZÖLJÜK EGY A SZOKVÁNYOSTÓL ELTÉRŐ ÉLMÉNYEN.
Kevesebb home office, több házibuli. Bulihangulat közvetlenül otthona táncparkettjén, a Defected Records és az Opel Mokka jóvoltából.

Élő zenés rendezvény

Üdvözöljük a szokványostól teljesen eltérő élménnyel az új Opel Mokka bevezetése alkalmából. Az Opel társult a Defected Records-szal - minden idők legbefolyásosabb brit house zenei kiadójával, amely elkötelezett a legjobb house számok, művészek és fesztiválok iránt. A két cég közösen rendez virtuális bulit Európa hat legmenőbb DJ-jével, akik hat órányi fergeteges zenét játszanak hat különleges helyszínről. Iratkozzon fel a 2021.04.09-én @ 19 h-kor kezdődő, A szokványostól eltérő élményre, és vegyen részt az eseményen több mint hárommilliomod magával a YouTube-on, a Facebookon és a Twitchen keresztül.

Jöjjön el, csatlakozzon be, és hagyjon minden szokványos dolgot az ajtó előtt.

NÉZZE A YOUTUBE CSATORNÁN

MIRŐL SZÓL A SZOKVÁNYOSTÓL ELTÉRŐ ÉLMÉNY?

Emberek az élet minden területéről egy emberként ünnepelnek.

Pörögjön rá az inkluzív virtuális bulira, amely az Opel Mokka 'A szokványostól eltérő' szellemiségét és a Defected Records 'A house-ban mindannyian egyenlőek vagyunk' mantráját ötvözi. Ez A szokványostól eltérő élmény, amelyet Európa hat ikonikus helyszínéről élőben közvetítünk, hat órányi nemzetközi klubslágerrel szórakoztatja Önt a Defected Records hat legjobb DJ-e közreműködésével. Öveket becsatolni, kezdődhet a buli!

Opel mokka x defected
Élő zenés rendezvény

A SZOKVÁNYOSTÓL ELTÉRŐ PARTNERSÉG.

Mi a közös a Defected Recordsban és az Opel Mokkában?

Már elég szokványos, új és más egyéb dolog létezik a világon. Amikor létrehoztuk a merész és letisztult új Mokkát, egyértelmű volt, hogy minden, csak nem szokványos. Olyanokkal társultunk, akik osztoztak a hozzáállásunkban, és maguk mögött akarták hagyni a szokványos dolgokat – így került képbe a Defected Records.

A Mokkában minden a technológiáról szól, a merész és letisztult formatervezésről, valamint a szokványostól eltérő dolgokról. Nem találhattunk volna jobb partnert, aki segít ezt megosztani a világgal, mint a legmerészebb ritmusok és a táncparketten dübörgő letisztult energia nagymesterét, a brit house zene intézményét, a Defected Recordsot.

ÍGY KEZDŐDÖTT x ÍGY FOLYTATÓDIK.

Új hajnal, új nap kezdődik.

A szokványostól eltérő élményre először az Opel nagy intenzitású együttműködése utalt a Defected Records-szal az új Opel Mokka tv-reklámjában. A hagyomány és a modernitás legjavát kombinálva Nina Simone klasszikus Feeling Good című számának erős érzelmeket ébresztő, robbanékonyul pimasz feldolgozása tökéletes választásnak bizonyult a Mokkához: minden szempontból szórakoztató, fiatalos, elektromos és innovatív. Tovább dübörög a Spotify-on, meghatározva a teljes Mokka kampányt és az Ön saját 'A szokványostól eltérő élményét'.

Hallgassa a Spotify-on

Opel mokka x defected

 

A KÍNÁLAT.
London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim.

Európából, a tengerentúlról és a saját cégközpontunkból biztosítjuk a tökéletes bulihangulathoz szükséges hangzást és látványt a SZOKVÁNYOSTÓL ELTÉRŐ ÉLMÉNYEN.

MELVO BAPTISTE (London)

MELVO BAPTISTE (London)

INDULHAT A BULI!

Egy zenei dinasztia leszármazottjaként, aki soul, funk és disco zenén nőtt fel, Melvo tudja, hogyan kell beindítani egy bulit. A több mint 40 rádióállomáson sugárzott Glitterbox egyik alapító tagjaként Melvo rendszeresen fellép fesztiválokon szerte a világon, és megtisztelő számunkra, hogy csatlakozik hozzánk a Defected londoni központjából a Szokványostól eltérő élmény házigazdájaként és az esemény első DJ-jeként.

FOLAMOUR (Marseille)

FOLAMOUR (Marseille)

NAPNYUGTA A RIVIÉRÁN

Folamour 2015-ben robbant be a zene világába első mixtape-jével, majd létrehozta saját védjegyét, és 2017-ben kiadta első albumát, az Umamit.
Folamour a discozenét nyers house groove elemekkel dobja fel, nyugalmat árasztó soullal ötvözi a klubhangulatot, és elfeledteti velünk a korlátozásokat napnyugtakor a Riviérán a Le Baou de Marseille klub tetőteraszán.

SAM DIVINE (London)

SAM DIVINE (London)

KIRÚGJUK A DEFECTED HÁZA OLDALÁT!

Kezdetben az anyja fészerében játszott, majd a világ legnagyobb klubjainak és fesztiváljainak főszereplőjévé vált: Sam Divine a brit house zene óriása. Sam Divine karrierje a Defected Recordsszal párhuzamosan ívelt fel - rendszeresen fellép a Pacha, Mambo, Amnesia, Eden és Ushuaïa klubokban, és szerencsések vagyunk, hogy elfogadta felkérésünket, és a Szokványostól eltérő élmény második részében közvetlenül a Defected központjából szórakoztat minket.

PURPLE DISCO MACHINE (Berlin)

PURPLE DISCO MACHINE (Berlin)

DÜBÖRÖG BERLINBEN A ZENE

A Purple Disco Machine áll számtalan A-listás előadó, mint például Lady Gaga, Dua Lipa, Gorillaz és Jamiroquai, bombasikerű remixe mögött. Feldob minden lejátszási listát, amire felkerül, s mi nagy örömmel köszöntjük őt a Szokványostól eltérő élmény fellépői között. A német fővárosban, a The Weekend Clubban tölti meg a berlini éjszakát exkluzív, merész és letisztult zenéjével.

GORGON CITY (Londres x Chicago)

GORGON CITY (Londres x Chicago)

TRÓPUSI RITMUSOK

A Gorgon City a basszus alapú house egyedi keverékével vált az iparág szupersztárjává. Kye és Matt hűek maradtak brit garázszenei gyökereikhez, és ismertek arról, hogy világos hangzású vokált kevernek sötét trópusi ritmusokhoz. Lüktető négy negyedes basszussal rengetik meg a táncparkettet a Szokványostól eltérő élményen, a két világ legjavát egyesítve.

FERRECK DAWN (Rüsselsheim)

FERRECK DAWN (Rüsselsheim)

IGAZI KLASSZIKUS

Nagy durranással zárjuk a bulit. Ferreck Dawn lép színpadra a Szokványostól eltérő élmény fináléjában az Opel Classics Garage-ban Rüsselsheimban, Németországban. Híres arról, hogy a bulijain kirúgják a ház oldalát - most hazahívtuk, hogy kirúgják a tetőt is. A Defected Records brit központjától kezdve a Németország szívében található Opel központig bezárólag reméljük, hogy élvezte a vadonatúj Opel Mokka szokványostól eltérő megünneplését. Hamarosan az Ön közelében is lehetőség nyílik tesztvezetésre.

Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatóban megjelölt árak forintban értendők, és kifejezetten eltérő jelzés hiányában tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák az üzembe és/vagy forgalomba helyezés költségeit, továbbá Opel márkakereskedésenként eltérhetnek. Az ajánlatban szereplő képek illusztrációk, a gépjárművek és az alkatrészek, felszerelések színét a megtekintéshez használt kijelzőtől függően a valóságtól eltérően jelenítheti meg. A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A tájékoztatás nem teljeskörű, a gépjárművek pontos felszereltségéről, az Ön országában ténylegesen elérhető termékekről, extrafelszereltségről és az egyéb részletekről kérjük, érdeklődjön az Opel márkakereskedésekben vagy a www.opel.hu weboldalon. A tájékoztatókban megjelölt általános üzemanyag- illetve energiafogyasztási adatok csupán összehasonlítási célt szolgálnak; a tényleges fogyasztást jelentős mértékben befolyásolhatják egyéb körülmények is, így különösen, de nem kizárólagosan az egyéni vezetési stílus, a forgalmi, út-, és időjárási körülmények, a gépkocsi terhelése, a gumiabroncsok állapota és nyomása, az üzemanyag minősége, a klímaberendezés használata vagy a karbantartás gyakorisága is. Az Opel emiatt a megadott tájékoztató adatok és a tényleges fogyasztás közötti eltérésből eredő felelősséget kizárja. Az újrahasznosítási tervezés, a hulladékká vált járművek átvételi pontjai, és a hulladékká vált járművek újrahasznosítása kapcsán kérjük keresse fel a www.opel.hu oldalunkat. Az Opel az ésszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de az Opel márkakereskedéseket és a WAE CEE Kft.-t nem terheli felelősség a honlapon és a tájékoztatókban található esetleges elírások, pontatlanságok, vagy nem aktuális adatok és az azokból eredő bárminemű igény vonatkozásában. A honlapon és a tájékoztatókban foglalt árak, adatok és információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlatnak, nem kötelezik sem az Opel márkakereskedéseket, sem a WAE CEE Kft.-t. A WAE CEE Kft. mint az Opel gépjárművek kizárólagos magyarországi importőre a jelen tájékoztatóban és a www.opel.hu weboldalon közölteknek, így különösen, de nem kizárólag a gépjárművek megjelenésének, felszereltségének, árainak, a termékspecifikációknak az előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartja. A tartalom a 2022. január 17-én rendelkezésre álló információkon alapul.
Az Opel gépjárművekre a jogszabályok által biztosítottakon túl elérhető Kiterjesztett Jótállás. A Kiterjesztett Jótállás időtartama az új járművekre vonatkozó alap gyártói 2 ill. 3 éves, korlátlan futásteljesítményre szóló gyártói jótálláson felül, annak végétől kezdődően a megrendelt csomag szerinti további időtartamra, akár a vásárlástól számított 5 év / 200 000 km futásteljesítmény eléréséig terjed ki (attól függően, hogy melyik következik be hamarabb), a megrendelt csomagban foglalt feltételek szerint. A kiterjesztett garancia ajánlatokról és annak feltételeiről tudjon meg többet a weboldalon: www.opel.hu/kiterjesztettgarancia
Kombinált használat esetén, a WLTP mérési ciklus szerint az ötajtós Opel Astra modellek üzemanyag fogyasztása: 4,3-5,8 l/100km, CO2 kibocsátása: 113-131 g/km; Opel Astra plug-in hibrid modellek üzemanyag fogyasztása: 1,0-1,1 l/100km és energiafogyasztása 14,2-15,1 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 22-26 g/km; az Opel Combo Cargo modellek üzemanyag fogyasztása: 5,2-7,6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 136-171 g/km; Opel Corsa modellek üzemanyag fogyasztása: 3,3-4,7l/100km, CO2 kibocsátása: 87-107 g/km; az Opel Corsa-e modellek energiafogyasztása 16,5-17,5 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km; az Opel Crossland üzemanyag fogyasztása: 3,5-5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 93-113 g/km; az Opel Grandland modellek üzemanyag fogyasztása: 3,9-5,5 l/100km, CO2-kibocsátása: 103-126 g/km; az Opel Grandland plug-in hibrid modellek üzemanyag fogyasztása: 1,5-1,9 l/100km és energiafogyasztása 13,3-15,7 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 33-43 g/km; az Opel Insignia modellek fogyasztása: 4,6-6,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 120-175 g/km; az Opel Mokka modellek üzemanyag fogyasztása: 3,8-4,9 l/100 km, CO2-kibocsátása: 99-113 g/km; az Opel Mokka-e modellek energiafogyasztása 17,4-18,0 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km; az Opel Movano Cargo modellek üzemanyag fogyasztása: 7,0-11,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 188-292 g/km; az Opel Movano Chassis modellek üzemanyag fogyasztása: 8,8-14,0 l/100 km, CO2-kibocsátása: 232-366 g/km; az Opel Vivaro-e Kombi modellek energiafogyasztása 21,7-27,3 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km; az Opel Vivaro Cargo modellek üzemanyag fogyasztása: 6,5-8,0 l/100 km, CO2-kibocsátása: 171-210 g/km; az Opel Vivaro-e Cargo modellek energiafogyasztása 21,7-27,3 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km; az Opel Zafira-e Life modellek energiafogyasztása 21,7-27,3 kWh/100 km, CO2 kibocsátása: 0 g/km változattól és forgalmi viszonyoktól függően. *WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2 kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi. Ez a WLTP eljárás a korábbi NEDC (European Drive Cycle) mérést váltja fel, amelyet 1992-2018-ig használtak. A reálisabb tesztelési körülmények miatt a WLTP méréseiben a fogyasztási és CO2 kibocsátási értékek sok esetben magasabbak az NEDC eljárással mérteknél. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. További információért forduljon márkakereskedőjéhez. WLTP eljárásról több információt olvashat itt (https://www.opel.hu/tools/wltp-menetciklus-uzemanyag-fogyasztas.html) **NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető. ***Elektromos: A hatótávra és energiafogyasztásra vonatkozó értékeket a WLTP mérési szabványnak megfelelően határoztunk meg, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi (a 715/2007/EK, a 2017/1153 és a 2017/1151 EU rendeletnek megfelelően). Az energiafogyasztást és a hatótávot a mindennapi használat körülményei is befolyásolják, különösen a sebesség, a űtés/légkondicionálás, az egyéni vezetési stílus, az útvonal jellemzői és a külső hőmérséklet. A töltési idő különösen a töltő teljesítményétől, a töltőkábeltől és a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ, a töltőpontnál uralkodó külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat. További információért lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével. WLTP eljárásról több információt olvashat itt (https://www.opel.hu/tools/wltp-menetciklus-uzemanyag-fogyasztas.html) ****Hybrid: Az üzemanyag-fogyasztásra, CO2 kibocsátásra és hatótávra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás használatával történik. Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, a töltési gyakoriságot, a sebességet, az opcionális felszereltséget, a gumiabroncsok jellegzetességeit, a külső hőmérsékletet és a légkondícionáló / fűtés használatát. További információért forduljon márkakereskedőjéhez.
Ugrás az oldal tetejére